Etter barbering

Det beste utvalget på nett - finn din aftershave her på Munnfrisk.no !

Hos Munnfrisk.no kan vi tilby deg et velassortert utvalg av aftershaves fra prominente navn som Gilette, Nivea , Axe , Old Spice , Williams og Adidas . Så du har mange muligheter for å finne aftershave som gjør barberingen din enda mer komfortabel.


Men er det virkelig behov for en aftershave på baderomshyllen?

Det individuelle svaret er ja hvis du ønsker å beskytte huden din på best mulig måte. Enten du bruker høvelen eller skrapen og har valgt noen av de beste og mest skånsomme produktene er barbering unektelig en tøff diett for huden. Det vil alltid være små tårer og irritasjon som kan føles som en brennende følelse.

Aftershave gir deg først og fremst en deilig duft når den påføres huden etter barbering. Samtidig inneholder den også en lang rekke nyttige ingredienser som hjelper til med å lindre irritasjon og fungerer som et desinfeksjonsmiddel for mindre rifter. Din aftershave bidrar derfor til å gjenopprette huden på mange måter.

Ta en titt på det store utvalget av aftershaves hos Munnfrisk.no vi gir deg både muligheten til å lukte som fotballstjernene fra Champions League, få den klassiske maskuline Old Spice duften som også var en hit hos bestefar, og prøve ny duft kombinasjoner à la bergamott, grapefrukt og sandeltre.

Så kanskje du allerede har sett hva som blir din nye favoritt?