SB12

SB12 klinisk bevist effekt mot dårlig ånde i opptil 12 timer

SB12 har i flere år vært nærmest synonymt med produkter mot dårlig ånde, og i dag finnes det patenterte produktet som munnvann, tyggegummi, pastiller og tannkrem. Oppfinnelsen er opprinnelig norsk, da det den gang var norske tannleger ved Universitetet i Oslo som lanserte SB12 .


SB12 har en formel som bl.a. er basert på sinkacetat og klorheksidin diacetat samt natriumfluorid, som i en herlig kombinasjon klarer å nøytralisere dannelsen av svovelgasser. Når bakteriene i munnhulen normalt får fritt spillerom til å omdanne matrester og spytt til svovelgasser, frigjøres den vonde lukten som vi kjenner som dårlig ånde.

SB12 har en dokumentert effekt på opptil 12 timer, hvor tennene ikke bare er beskyttet, men hvor omgivelsene dine også slipper å bli kjent med din dårlige ånde. Andre produkter maskerer rett og slett den vonde lukten, men SB12 forhindrer det direkte. Dette skjer imidlertid uten å ødelegge de gode bakteriene som spiller en avgjørende rolle for å opprettholde en sunn munn.

Du får altså mange fordeler ved å velge SB12 , og på Munnfrisk.no kan du fritt velge mellom SB12 som tyggegummi og munnvann. Prøv produktet i dag slik at du kan oppleve hvor stor forskjell det kan gjøre for deg.