TePe tannpleieprodukter

TePe tilbyr svenske kvalitetsprodukter i så å si alle kategorier innen tannpleie.
Prøv f.eks. tannbørstene fra TePe , som er utstyrt med lang og myk bust som er skånsom mot tannkjøttet samtidig som den rengjør effektivt. Tannbørstene har også et veldig behagelig og sklisikkert grep, og tannbørstehodet kan bøyes. Derfor ligger de veldig godt i hånden og muliggjør en meget grundig rengjøring av tennene dine.
Oppdag vårt store utvalg av spaltebørster fra Tepe , som effektivt fjerner matrester og ev plakk mellom tennene. Her kan vi på det varmeste anbefale TePe Angle gap-børsten, som har et vinkelrett hode og dermed kan nå helt bak.
Tanntråd fra TePe er også alltid et trygt valg, og den har voksbelegg og fin mintsmak. I den kategorien kan vi anbefale den robuste Bridge and Implant tanntråden, som er perfekt for deg med tannregulering eller implantater.
Tungerensen fra TePe hjelper til med å motvirke dårlig ånde og bakterier i munnen ved å effektivt skrape tungen med tre forskjellige renseblader.

TePe tannpleieprodukter er effektive for å rengjøre og vedlikeholde tennene dine, slik at du minimerer risikoen for tannkjøttbetennelse og hull. TePe er spesielt kjent for sine kvalitetstannbørster, mellomromsbørster og tannpirkere.


TePe er svenske tannpleieprodukter av høy kvalitet


TePe er en svensk produsent av tannpleieprodukter, som har produsert produkter for tannpleie av høyeste kvalitet siden 1965. TePe produkter er utviklet i samarbeid med tannlegeeksperter, med mål om å skape de mest effektive produktene for å forebygge skader på tannkjøtt og tenner.

TePe har en visjon om at alle skal ha kunnskap om hvordan man best kan rengjøre og ta vare på tenner og tannkjøtt, slik at man øker sjansen for sunne og sunne tenner gjennom hele livet. Derfor ønsker TePe å øke bevisstheten rundt forebyggende tannpleie, mellomromsrengjøring og sammenhengen mellom oral og generell helse.

TePe har et sterkt fokus på klima og bærekraft


Tannpleieprodukter er i stor grad laget av plast, som nå er kjent for å utgjøre et stort problem på vår jord. TePe har derfor valgt å fokusere på hvordan de kan produsere sine tannpleieprodukter på en måte som er mer bærekraftig og dermed skånsommere mot jorden og klimaet vårt.

Konkret har TePe erstattet de skadelige fossile råvarene med talloljer, noe som resulterer i en reduksjon av CO2-utslipp på hele 80 % ved produksjon av TePe gap-børster. Tallolje er et restprodukt utvunnet fra fruktkjøttet fra furutrær, og er derfor biologisk nedbrytbart. I tillegg er TePe tannpleieprodukter produsert med bærekraftig energi, noe som også bidrar til å begrense selskapets klimaavtrykk ytterligere.

TePe tannpleieprodukter anbefales av Danske Tandplejere


Produktene fra TePe er av en slik kvalitet at selv danske tannleger anbefaler TePe til stell og vedlikehold av tenner, proteser m.m. Tannpleieproduktene fra TePe er effektive for å forebygge tannsykdommer, og er spesielt gode mot munntørrhet. Har du munntørrhet har du ikke nytte av spyttets evne til å rense og skylle tennene, derfor er det ekstra viktig å bruke munnhygieneprodukter. TePe tannpleieprodukter kan bidra til å fjerne matrester og bakterieavleiringer mellom tennene, som ellers øker risikoen for tannkjøttbetennelse og hull.