* Enhjørning / Enhjørning

Enhjørningen er et fantasidyr som både jenter og gutter er fascinert av. Hvis du vil glede barnet ditt eller gjøre de daglige rutinene for munnhelse til en fornøyelse, er det viktig å velge utstyr for tannpuss som appellerer til barnet ditt. Hos Munnfrisk.no finner du alt fra plaster til tannkrem til våtservietter og personlige ting, som alle er laget med en enhjørning som tema og design.
De søte og iøynefallende designene skaper glede i hverdagen, og barnet ditt vil ha større sannsynlighet for å bruke tannkrem eller badesalt selv når det personlige tilbehøret matcher personligheten.

I tillegg til praktiske ting kan du også velge pyntegjenstander og skriveredskaper med enhjørningdesign.


Historien om enhjørningen fra renhet til feiring og farge
I dag forbinder de fleste enhjørningen med et festtema, og barn elsker som regel alt med det kule, vridde hornet, de glade fargene og kraften som enhjørningen utstråler. Det er derfor perfekt å bringe enda flere enhjørninger inn i barnets fantasiverden.

Mens enhjørningmotiver på alt fra plaster til skriveredskaper er av nyere dato, er ikke enhjørningen som mytisk dyr et nyere fenomen det er bl.a. nevnt som et symbol på renhet i kristendommen, og selv flere av antikkens fremtredende skikkelser har hatt en tro på dette mytiske dyret, som ikke alle kunne temme.

Nå kan renheten og kraften til enhjørningen få en helt ny betydning for barna ta med våre ulike enhjørninger inn på badet og lag en fest med barna takket være de glade og fargerike motivene som alltid har preget enhjørningen.