Durex

Durex first mover i kondomindustrien

Durex er et verdensomspennende merke som har investert mye i å gi verden bedre kondomer. Oppdraget har pågått siden 1915, og Durex har gang på gang bevist at de er en av pionerene i bransjen.

Durex var et av de første kondommerkene som brukte elektroniske testmetoder, i tillegg til å lansere verdens første anatomisk utformede kondom. Siden den gang har innovasjonene stått i kø, og i dag kommer mer enn 100 år i bransjen deg som forbruker til gode.


Durex har alltid tatt til orde for at sex skal være ekte og morsomt. Et av mottoene lyder: «Ekte sex for ekte mennesker, med ekte liv. Fordi ekte sex er good sex».

Med Durex kan du forvente å få den ekte varen som gir stor glede, uansett hvem du tilbringer de private øyeblikkene med. Durex har også alltid vært kjent for å tilby et ekstremt stort utvalg av ulike kondomtyper, hva enn du liker riller, farger, smaker eller litt av hvert.

Her på Munnfrisk.no selger vi et bredt utvalg av kondomer og glidemidler fra Durex . Du kan handle din egen personlige oppbevaring hvis du får sjansen til å nyte noen ekstra slemme øyeblikk med partneren din.