The Eco Gang tannbørstene

Bryr du deg om helse og miljø, må du være spesielt oppmerksom når du kjøper tannbørster. EGO Gang er et populært merke når det kommer til miljøvennlige tannbørster som er laget med respekt for både munnen din og planeten vår. Håndtakene på tannbørstene er laget av bambus, og alle versjoner er pakket inn i gjenbruksemballasje. Du finner varianter for både barn og voksne, slik at hele familien kan få sunne tenner og bidra positivt til miljøet. Den store fordelen med bambus er at naturmaterialet er mykt og skånsomt for tennene.

Busten er BPA-fri, så du kan rense barnets tenner med de helsevennlige tannbørstene fra The EGO Gang med god samvittighet.


Anbefalt av ledende tannleger
Nå kan du spørre deg selv om bambustannbørster er like gode som plasttannbørster. Selv om tannbørstene fra Eco Gang er laget av bærekraftig bambus, går de på ingen måte på akkord med kvaliteten du sikkert allerede kjenner fra andre merker. Det vitner om at tannbørstene er anbefalt av ledende tannleger fra hele verden, og du får derfor et absolutt holdbart produkt på alle tenkelige måter.

Eco Gangs visjon er at ved å velge deres bambustannbørster vil du være klar til å kaste dine eksisterende plasttannbørster.
Mantraet lyder: "Målet vårt er å forlate dette stedet bedre enn vi fant det."