Tanntråd fra Meridol

Tanntråd trenger ikke å være en tidkrevende oppgave når du bruker tilbehør fra Meridol . Meridol tanntråd er laget for den travle personen, som ønsker å gi tennene den beste beskyttelsen mot karies og plakk. Tannbørsten din kan ikke gjøre jobben med å fjerne bakterier mellom tennene. Her trenger du sunn og sterk tanntråd fra Meridol , som er designet for oppgaven.

Du finner ulike versjoner av tanntråd fra Meridol . Det finnes varianter i smaksnøytrale utgaver, og det er produktene som er laget med en mild smak av mynte, slik at du kan friske opp pusten samtidig som du beskytter tennene.


Produkter fra Meridol som styrker munnhelsen

Helsen din begynner med god munnhygiene. Det er slagordet til Meridol , som som merke tilhører det verdensomspennende Colgate - Palmolive . Meridol har i årevis stått for produkter av høy kvalitet som har som mål å styrke munnhelsen i alle dens fasetter.

Tanntråden fra Meridol er effektiv når det gjelder å fjerne plakk fra mellomrom mellom tennene. Det samme gjelder beskyttelse mot karies. Tanntråd er også ekstra bra for de som har fått satt inn broer eller kroner og implantater. Dette er typisk faktorer som kan gjøre munnhygiene vanskelig.

Hvis du har problemer med å håndtere tanntråd, kan du også bytte til mellomromsbørster / tannpirkere . De er begge helt gode kosttilskudd for tannpuss i en travel hverdag.