Superwhite

I mer enn 20 år har Superwhite -merket utviklet munnpleie og tilbehør for hele familien. Superwhite produktene, utviklet av eksperter, kombinerer de beste aktive ingrediensene for å ta vare på tennene dine mens de respekterer emaljen og tannkjøttet (selv de mest følsomme).

Superwhite tilbyr deg et komplett utvalg bestående av: tannkrem, tannbørster for daglig munnhygiene, men også blekepleie, slik at du kan finne et strålende smil.


Er drømmen å ha hvitere tenner? Da kan du gjøre noe med det her og nå når du velger produktene fra Superwhite .

Produktene er utviklet av eksperter og kombinerer de beste aktive ingrediensene for å ta vare på tennene dine, samtidig som de respekterer emaljen og tannkjøttet ditt (selv de mest følsomme). Superwhite tilbyr deg et komplett utvalg bestående av: tannkrem, tannbørster for daglig munnhygiene, men også blekepleie, slik at du kan få tilbake det strålende smilet ditt.

Det kan være mange grunner til at du begynner å få gule tenner og det trenger ikke være livsstilsrelatert på noen måte. Det kan like gjerne være naturlig aldring som setter inn. Heldigvis, med Superwhite er det en brukbar løsning.

Har du husket å rense mellomrommene mellom tennene? Eller er det et av de stedene hvor det kanskje går litt for raskt å gå videre til neste punkt på dagens liste?

Heldigvis er det aldri for sent å komme i gang, og med Superwhite sine gap-børster får du et godt utgangspunkt. Som merkevare har Superwhite mer enn 20 års erfaring innen munnhygieneprodukter.

Interdentalbørster er også kjent under navn som interdentalbørster, akkurat som de ofte refereres til som tannpirkere. Det er viktig å bruke disse små børstene mellom tennene, da busten fra tannbørsten ikke kan nå helt ned. Det er dokumentert i flere studier at bakterier fra mellomrommene kan spre seg via blodbanen til resten av kroppen og kan dermed ha en negativ innvirkning på kroppens immunsystem.