* Stjerne krigen

Hvis sønnen eller datteren din elsker Star Wars, kan du gjøre daglig tannpuss til en nytelse og morsom opplevelse. Hos Munnfrisk.no kan du velge mellom forskjellig utstyr for munnhygiene, tannpuss og rengjøring, som er laget i Star Wars-temaet. Du finner blant annet profesjonelle elektriske tannbørster fra Oral-B samt løse børstehoder. De elektriske tannbørstene vil være til stor hjelp for både deg og barnet ditt, da utstyret letter og optimerer rengjøringen av alle tannoverflater.

Barnet ditt vil engasjere seg mer i grundig børsting når han eller hun bruker utstyr som matcher den personlige interessen.


Star Wars har fascinert generasjon etter generasjon
Det er nå vanskelig å forstå at karakterer som prinsesse Leia, Luke Skywalker og Darth Vader har vært en del av populærkulturen i mer enn 40 år. Den første filmen kom på lerretet tilbake i 1977, og siden den gang har fans over hele verden ivrig blitt med i den evige kampen mellom godt og ondt «i en galakse langt, langt borte for lenge siden».

De originale 6 filmene i filmserien har hatt flere oppfølgere, noe som har gjort at kjærligheten til Star Wars eller Star Wars om du vil lever i beste velgående.

Som en dedikert fan kan du tidlig introdusere barna til dette fascinerende universet med våre Star Wars-produkter. Har du vurdert å kombinere det praktiske med det morsomme? La Star Wars-børstehodene pryde den elektriske tannbørsten, mens den medfølgende lyssabelen kan fungere som den perfekte belønningen for en vellykket tannbørsting.