Glattejern / Glattebørste

I denne kategorien tilbyr vi et stort utvalg av BaByliss rettetang og rettebørster. Vi har valgt BaByliss fordi de i flere tiår har vært et av de største merkene innen hårpleie. I begynnelsen ble produktene deres utviklet og solgt eksklusivt til profesjonelle. Senere ønsket BaByliss å gi alle muligheten til å oppnå et salongresultat hjemme.
Prøv f.eks. vår ekstraordinære BaByliss Steam Luster Styler, som damper håret samtidig som du retter det. Med dampen beskytter du selvfølgelig håret, men det blir også luftig, fyldig og får en vakker glans.
Våre rettetang har f.eks. et belegg av høy kvalitet som sørger for rask oppvarming, fordeler trykket og unngår skader på håret. De tilbys både i normal størrelse, samt en variant med ekstra bredde, som gir deg muligheten til å glatte ut store deler av håret på kortere tid.
Som et alternativ til rettetang kan du prøve vår BaByliss rettebørste. Rettebørsten er veldig lik en vanlig hårbørste, men med et keramisk varmesystem som både jevner ut håret ditt, men gir det ekstra volum samtidig.