ShaveSafe

ShaveShafe Dansk produktserie som motvirker irritasjon etter barbering

ShaveSafe er en grundig dansk produktlinje som ble grunnlagt av undertøysmodellen Nana Rytter Nielsen. Produktlinjen har som mål å motvirke kløe, nupper og inngrodde hår etter intimbarbering.


Ideen stammet fra Nanas egne erfaringer i modellbransjen, hvor hun ofte opplevde problemer etter barbering i forbindelse med forberedelser til fotoshoots. Samtidig dukket det opp en gylden mulighet til å utvikle ideen da hun tok et entreprenørskapskurs og skulle komme med en forretningsplan.

De første ShaveSafe produktene kom på markedet tilbake i 2011, etter at Nana hadde presentert ideen sin for et dansk farmasøytisk selskap. I dag finnes det et komplett produktsortiment som effektivt forhindrer røde nupper etter intimbarbering.

Det er en serie som retter seg mot både menn og kvinner. Serien inneholder produkter som ShaveSafe Sensitive, Bikini Line Repair Creme og diverse skraper og blader. Finn dem her på Munnfrisk.no .

ShaveSafe har allerede vunnet vei på det danske markedet og har blitt omtalt i flere motemagasiner, akkurat som merket har blitt nominert til beste nye produkt ved Danish Grooming Award.

Ønsker du en trygg barbering uten kløe og støt? Da bør du la valget falle på ShaveSafe .