Atemfrisch

Si farvel til dårlig ånde en gang for alle.

Atemfrisch fra Tetrobreath GmbH er et merke som har som mål å bekjempe dårlig ånde. Dette gjøres via produkter som munnvann og munnspray uten kunstige fargestoffer, sukker og alkohol.


Produktene er basert på flere tiår med forskning på hva som forårsaker dårlig ånde. Det er et område som ofte forbindes med mange feilslutninger. Dårlig ånde kommer ikke alltid fra magen og dårlig munnhygiene. Problemet kan like gjerne ligge i selve fordøyelsesprosessen med anaerobe bakterier som frigjør illeluktende sulfider.

Det er et problem som kan nøytraliseres med oksygen. Atemfrischs munnvann er derfor også basert på ekstra oksygen, og produktene fungerer dermed i motsetning til mange andre produsenter for ikke å kamuflere den dårlige ånde, men effektivt motvirke de stinkende sulfidene. Produktet virker ved å hemme veksten av de anaerobe bakteriene som fortsatt er viktige for fordøyelsen.

Ifølge teamet bak Atemfrisch er stinkende sulfider synderen i 90 % av alle tilfeller av dårlig ånde. Et munnvann eller munnspray fra Atemfrisch vil derfor også være et godt valg for mange forbrukere.