NUK tannbørster

Så snart pjokk begynner å få tenner, må det innføres gode og stabile tannpleierutiner hjemme. I starten er det viktig å velge en myk og skånsom tannbørste som er spesialdesignet for små barn. En Nuk tannbørste er perfekt for gutten eller jenta på 1 år. Det praktiske og unike med tannbørsten er at den kommer med en liten "ring" som kan plasseres på skaftet og tett inntil børstehodet.

«Ringen» sørger for at tannbørsten ikke kan komme for langt inn i barnets munn og forårsake ubehag.

En Nuk tannbørste er utstyrt med spesielle, myke børster slik at melketennene blir tatt vare på og beskyttet best mulig.


Nuk er et tysk merke som har vært på markedet siden 1956. Målgruppen er foreldre og spedbarn (fra nyfødt til 18+ måneder), og produktutvalget inkluderer, i tillegg til tannbørster til barn, bl.a. tåteflasker, smokker, spenekopper samt brystpumper og babymonitorer. Det unike med Nuk er at deres filosofi er basert på å «kopiere naturens egne ideer». For eksempel er smokkene utviklet basert på den naturlige formen på mors brystvorte.

Innenfor hver produktkategori er det lagt ned stort engasjement for å avklare hva barnet trenger på det spesifikke alderstrinn. For det 3 måneder gamle barnet har på ingen måte de samme behovene som det store barnet.

Enten du trenger en tannbørste til spedbarnet eller annet babyutstyr, er Nuk et merke som er verdt å anbefale, da produktene hver for seg har evnen til å stimulere babyen på en naturlig måte. Produktene henter ikke bare direkte inspirasjon fra naturen, men også spesialister på området, inkludert jordmødre og leger.