Coslys

Coslys økologisk sertifiserte produkter for hele familien

Hos Munnfrisk.no har vi et godt utvalg av Coslys sine økologisk sertifiserte produkter som tannkrem og munnvann for hele familien.

Coslys har vært på markedet i flere tiår og tilhører den franske Loiredalen, nærmere bestemt Chemillé, som er litt av et mekka for urte- og medisinplanter. Coslys er også basert nettopp på kjærligheten til lokalproduserte og økologiske råvarer.


Det franske merket ble grunnlagt av Gabory-familien tilbake på 1990-tallet, og det skjedde på bakgrunn av at de selv hadde opplevd allergi mot kjemiske skjønnhetsprodukter. Det var derfor helt naturlig at Coslys så mer i retning av økologisk sertifiserte ingredienser.

Det er verdt å nevne at Coslys ikke bare har hoppet på den bærekraftige bølgen for trendens skyld. De har utviklet produktene basert på en oppriktig kjærlighet til naturprodukter og dette har også skjedd mange år før andre konkurrerende merker har startet på den mer naturlige tilnærmingen. Flere av formlene er basert på vegetabilske ingredienser som er utviklet basert på egne observasjoner av planter på familiegården.

Så vil du oppleve den fulle kraften til franske naturprodukter? Da er vi klare til å presentere deg for et velassortert Coslys utvalg.