Radius

Radius - alt starter og slutter med resirkulerbare ingredienser

Radius har amerikanske røtter og spesialiserer seg på bærekraftige oral . Reisen startet med utvikling av bærekraftige tannbørster, hvorpå produktutvalget ble kontinuerlig utvidet med blant annet flere varianter av tanntråd, som vi selger her på MundFrisk.no .


Radius er en familiebedrift helt til fingerspissene. I dag er det grunnleggerens datter som driver selskapet. Derfor er merket også bevisst på å gi både din og min familie de absolutt beste hverdagsproduktene med bærekraftige ingredienser. Hver dag er en ny sjanse til å lage nye, flotte produkter. Og ærlighet er et av stikkordene for merket her.

Radius bruker naturlige ingredienser så langt det er mulig, både når det kommer til innhold og emballasje. Populært sett starter alt med resirkulerbare ingredienser og målet er at det ender på samme måte.

For Radius er det dermed ikke nok at produktene fungerer optimalt. De skal også bidra til å sette et minst mulig klimaavtrykk. Hele produksjonsprosessen følges nøye, slik at du vet at alle ledd overholder kravene til bærekraft.

Radius tilbyr deg bl.a. en smakløs silketanntråd som er en av de eneste biologisk nedbrytbare og komposterbare på markedet i dag. Eller kanskje du vil si farvel til plasten ved å velge tanntråd med økologisk kokosolje?

Fellesnevneren for Radius tanntråd er at de glir lett mellom tennene og bidrar til å forhindre plakkdannelse effektivt.