Apimani

Apimani - gjør bærekraft til en naturlig vane

Franske Apimani liker å holde det enkelt når det gjelder å forklare forretningsmålet deres: å bringe sunne vaner inn i hverdagen.

Det krever imidlertid en bannerfører som Apimani , som kan ta enda flere med på reisen. Skal du skape endring, må du også gå foran selv. Produktet er en produktlinje med naturlige produkter basert på stor transparens, så det blir mye lettere å velge bærekraft, uten å være nervøs for hvilke ubehagelige overraskelser ingredienslisten kan skjule.


Kort sagt, Apimani er bygget rundt en enkel historie med et fornøyd team og verdier som alltid gir et smil om munnen.

Kolleksjonen består av hverdagsprodukter som er med på å gi deg sunnere alternativer og dermed også sunnere vaner.

Et av primærproduktene er tannkrem, hvor du i stedet for miljøskadelige plasttuber får den servert enten i fast form eller som tannkremtabletter. Begge produktene selges her på MundFrisk.no . Dette annerledes tannkremformatet kommer ikke bare miljøet til gode, men også deg: Du får en mye enklere dosering og slipper dermed også det større avfallet, akkurat som det blir enkelt å ta med deg tannkremen i håndbagasjen eller i attachékofferten.

Tannkremene fra Apimani fungerer på en helt tradisjonell måte. Den eneste forskjellen er at du enten må tygge tannkremen eller dyppe tannbørsten i den solide konsistensen. Da får du den samme friske følelsen takket være ingredienser som bjørkesukker, mentol og xantangummi.

84 % av alle ingrediensene er hentet direkte hjemmefra i Frankrike, mens de resterende ingrediensene kommer fra svært nære partnere rundt om i Europa. For Apimani er det alltid viktig å ha 100 % kontroll over hvor de enkelte ingrediensene er hentet fra. Ingredienslisten skal være både ren og uten unødvendig fyllstoff.