Biomed tanntråd

Biomed - miljøvennlig og skånsom tanntråd for både barn og voksne

Er det på tide at litt ny tanntråd flytter inn på baderomshyllen? Da er tanntråd fra Biomed absolutt et utmerket valg, da den har en rekke fantastiske egenskaper for både barn og voksne.

Tanntråd kan noen ganger være litt hardt for tannkjøttet når du kjører tanntråden inn og ut mellom de enkelte mellomrommene. Det spesielle med Biomed tanntråd er nettopp at den er belagt med plantevoks, slik at friksjonen lettes og du ikke sliter unødvendig på tannkjøttet under den daglige rengjøringen.


Biomed tanntråd er også et miljøvennlig alternativ, da ingredienslisten i utgangspunktet består av 98 til 99 % naturlige ingredienser. Tanntråden inneholder verken fluor eller sukker.

Det er heller ikke gått på akkord med selve rengjøringsevnen. I stedet benytter Biomed seg av helt spesielle teknologier for å sikre enda mer effektiv rengjøring. Tanntråden har spesielle antibakterielle egenskaper takket være biosol og Riser Floss Technology. Riser Floss Technology hjelper til med å "fluffe" mikrofibrene i tråden slik at de utvider seg under rengjøring og gir enda bedre resultater; spesielt når det gjelder å beskytte mot både plakk og karies.

Fortsatt ikke overbevist? Så la oss finne på enda et trumfkort: Tanntråden fra Biomed er også tilgjengelig i fantastiske smakskombinasjoner som Mint & Yozu og Coconut & Mango. Så hvorfor ikke la hele husholdningen gjøre tannpussen litt mer eksotisk, samtidig som alle de gunstige effektene beholdes?