Parodontax tannbørster

Hvis du lider av sensitivt eller blødende tannkjøtt, vil en Parodontax tannbørste være det beste valget for deg. Det unike med tannbørstene er at de er utstyrt med ekstra myk bust, slik at du får en skånsom børsting hver morgen og kveld. Det kompakte børstehodet gjør det enkelt for deg å nå alle tannoverflater i hele munnhulen.

Til tross for de myke bustene, trenger du ikke bekymre deg for å få en god rengjøring. Busten er skånsom mot tannkjøttet, og sørger samtidig for at all plakk fjernes.

Du finner Parodontax tannbørster i forskjellige varianter med tanke på fargen på skaftet.


Hvorfor bør jeg pusse tennene med Parodontax tannbørster?
Det spiller egentlig ingen rolle om du velger en manuell tannbørste eller en elektrisk. Den elektriske modellen går kanskje mer i dybden, men med Parodontax tannbørster med myk bust får du som nevnt også en utrolig jevn børsting. Det viktigste er og blir at du pusser tennene tilstrekkelig noe du sikkert ble fortalt gang på gang i barndommen. Men kanskje uten å vite hvorfor det var så jævla viktig.

God munnhygiene og fine, rene hvite tenner øker naturligvis selvtilliten din når du går ut døra tidlig på morgenen. Men det handler ikke bare om den kosmetiske effekten, men også sannheten. Hvis du pusser tennene litt slurvete, kan det gi problemer som frostskader og økt plakkoppbygging. Hvis bakteriene får løpe løpsk i munnhulen, kan de imidlertid også spre seg via blodet og ha en negativ effekt på flere av de vitale organene.

Dårlig munnhygiene kan derfor lett være årsaken til at immunforsvaret ditt ikke er på topp. Så kanskje du bør vurdere å gi tannbørsten din litt ekstra kjærlighet en god tannbørste kan gjøres på ca. 2 minutter. Velg en tannbørste fra Parodontax og du kan enkelt administrere din munnhygiene!