Today Dent Munnvann

Ønsker du det sterkeste forsvaret i munnen bør du vurdere å bruke munnvann fra Today Dent . Her kan du få munnvann laget med fluor, som bekjemper karies, plakk og bakterier, slik at du minimerer risikoen for hull og blødende tannkjøtt.

Today Dent munnvann i praktisk emballasje hvor du kan bruke lokket som et lite målebeger. Det anbefales at du bruker munnvannet 1-2 ganger om dagen og helst om morgenen.

Hvis du planlegger å gjøre rengjøring av munnhulen til en fast del av den daglige tannpleierutinen, kan det være verdt å kjøpe din Today Dent munnvann i en stor pakke.


Today er Dents munnvann som sagt et veldig godt valg, da den inneholder fluor . Den tilhører altså kategorien terapeutiske munnvann, som har større effekt med tanke på å bekjempe karies, plakk og bakterier, når man sammenligner med de kosmetiske av denne typen.

Fluoringrediensen er spesielt god, da du etter børsting naturlig skyller fluor fra tannkremen av med vann fra springen. Gurgler du med munnvannet etterpå, får du tilbake den naturlige fluorbeskyttelsen. Fluor er bl.a. bidra til å styrke emaljebelegget på tennene og beskytte mot de ulike syrene du inntar i løpet av dagen.

Klorheksidin er også en mye brukt ingrediens i terapeutiske munnvann.

De kosmetiske munnvannene er først og fremst ment å bekjempe dårlig ånde, og flere kan også virke blekende , slik at du kan få hvitere tenner. Så før du legger et munnvann i handlekurven, må du gjøre opp med deg selv hvor mye munnvannet ditt skal kunne.