Green-Goose Gap Brushes

Green Goose Gap Brushes - Skyll og resirkuler!

Er du vant til å kaste mellomromsbørstene umiddelbart etter at du har brukt dem? Da er det kanskje på høy tid å tenke i nye baner ved å velge mellomromsbørstene som dels er bearbeidet i bærekraftige materialer og dels enkle å gjenbruke igjen og igjen.


Vi kan varmt anbefale gap brushes fra Green Goose som et både godt og miljøvennlig valg. De er fluorfrie og består hovedsakelig av bambus. Bambus er et av materialene som ofte er bedre enn plast og andre miljøskadelige materialer, da bambus er en hurtigvoksende tresort og derfor en fornybar ressurs fra en naturlig kilde.
Samtidig er bambus et veldig slitesterkt materiale. Du kan derfor bruke mellomromsbørstene dine igjen og igjen uten problemer, hvis du bare sørger for å rengjøre dem grundig etter hver bruk.

Hvis den grønne livsstilen ikke er hovedprioriteten din, bør du i det minste tenke på at du sparer penger ved å kunne gjenbruke rombørstene dine igjen og igjen.

Green Goose er et nederlandsk merke som spesialiserer seg på å lage en kolleksjon med eksklusivt bærekraftige produkter. Selskapet ble stiftet tilbake i 2019.