Hansaplast Limpuss

På denne siden finner du vårt utvalg av limplaster fra anerkjente Hansaplast . Vet du hvordan plasteret ditt faller av igjen og igjen når du vasker opp, tar en dusj eller vasker hendene? Det er både irriterende og bortkastet plaster. Skal du spare penger og bruke plaster som holder vann, må du velge Hansaplast limplaster. Her får du en vannavstøtende og pustende lapp som passer for både barn og voksne. For de minste i familien vil versjoner med Star Wars-tema eller de fantastiske karakterene fra Disneys Frozen garantert bli en hit. For de voksne kan du velge nøytrale Hansaplast limlapper i ulike størrelser og utførelser. Du finner dem i både lange, runde og firkantede versjoner.


Limplaster av høyeste kvalitet fra Hansaplast

Hos Munnfrisk.no har vi et enormt utvalg av limplaster til både barn og voksne og her på siden finner du vårt utvalg fra Hansaplast . Hansaplast har et bredt utvalg av limplaster, så det er noe for ethvert behov. Du kan kjøpe selvklebende lapper og pakker i forskjellige størrelser. Kjøp dem enkeltvis eller på rull. Du kan også velge mellom avlange, firkantede og runde lapper. Nedenfor kan du se en oversikt over ulike varianter:

  • Universell
  • Vannavstøtende
  • Blister
  • Kornblomster
  • Hypoallergenisk

Hansaplast er et anerkjent merke som er kjent internasjonalt for sin gode kvalitet. Alle produktene deres er ekstremt slitesterke og slitesterke, samtidig som de er lette og pustende å ha på seg. De beskytter mot skitt og skitt. I tillegg er de støtdempende, noe som bidrar til å lindre smertene for både voksne og barn.

Kjøp selvklebende lapper til faste lave priser

Hos Munnfrisk.no selger vi alltid produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Det samme gjelder våre limplaster fra Hansaplast . Ser du etter plaster fra andre merker enn Hansaplast , kan du se hele utvalget vårt ved å klikke på lenken.

Uansett om du er ute etter klebelapper til barn eller voksne, selger vi alltid til faste lave priser. Hvis du har spørsmål om produktene våre, er du mer enn velkommen til å kontakte oss for mer informasjon. Du kan kontakte oss på telefon 64 41 77 00, eller du kan skrive en e-post til munnfrisk.no . Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema her på nettsiden.