Davids

Davids bærekraft blandet med naturlig munnpleie

På Munnfrisk.no kan du finne Davids tanntråd, som er utviklet basert på den klare visjonen om at bærekraft må kombineres med høyeste kvalitet for naturlig munnpleie.

Davids er et amerikansk merke grunnlagt i 2011 av gründer Eric David Buss. Utgangspunktet var å lage en tannkrem som virkelig var «made in the USA» og ikke bare bestod av billige komponenter fra flere steder i verden.
Etter 4 års arbeid med å finne den absolutt beste sammensetningen var Davids som merke klar med sin første tannkrem i 2015. Resultatet ble en tannkrem utviklet sammen med bransjeeksperter og med kun naturlige ingredienser som bidrar til å motvirke plakk og bleke tennene og gi en frisk pust.


Merkenavnet Davids er også en klar referanse til ikke bare grunnleggerens mellomnavn, men også forholdet mellom David og Goliat her i form av markedets mye større tannkremgiganter.

I dag står Davids bak flere produkter, blant annet tanntråd, som selvsagt er utviklet etter samme konsept som tannkremen.

Tanntråden fra Davids er tilgjengelig i gjenbrukbare dispensere, og materialet er hentet fra resirkulerte vannflasker. Du kan derfor nøye deg med å kjøpe påfyll, og du slipper dermed å kaste flere engangsdispensere. Bærekraft skinner igjennom på flere måter.

Tanntråden kjennetegnes også ved å utvide seg, slik at den tar tak i mer plakk og smuss under rengjøring.