Xerostom tannkrem

Lider du av munntørrhet vil du bli plaget både i forbindelse med måltider og generelt på dagtid. Du slipper å tåle ubehaget, da du kan bruke tannkrem fra Xerostom , som er laget med aktive og sunne ingredienser som stimulerer produksjonen av spytt. Det unike med Xerostom tannkrem er at produktet er i stand til å generere opptil 200 % økt spyttproduksjon, slik at du kan få tilbake livskvaliteten.

Det anbefales at du bruker Xerostom tannkrem 3 ganger daglig for å oppnå best effekt. Trenger du ekstra hjelp i løpet av dagen, kan du supplere bruken av Xerostom tannkrem med munnvann eller tyggegummi fra samme produsent.


Hva er munntørrhet? Og hvordan kan Xerostom hjelpe meg?

Ifølge den danske tannlegeforeningen har opptil 20 % av befolkningen problemer med munntørrhet. Det er en lidelse knyttet til flere gener, da spyttet har en rekke sentrale funksjoner. Det er også en lidelse som kan utløses av en rekke ulike faktorer som inntak av ulike medisinske preparater, angst, stress eller sykdom.

Munntørrhet kjennetegnes ved at det ikke produseres nok spytt. Det kan spesielt være et problem når man snakker, men også når man må svelge mat og for fordøyelsen generelt. Dette er noen av plagene som spesielt kan påvirke din trivsel. Spytt har også som funksjon å beskytte mot karies og virke nøytraliserende ved syreangrep.

Xerostom har utviklet et ekstremt bredt spekter av produkter, slik at det kan skapes stor variasjon i hverdagen for brukere som lider av munntørrhet 24/7. Produktene inneholder heller ikke de smakstilsetningene som har negativ innvirkning på munntørrhet.

Hva er symptomene på munntørrhet? Og hvordan kan Xerostom tannkrem hjelpe mot det?

Xerostom har vært på markedet siden 1982, og munntørrhet har vært i fokus for produktutviklingen.

Munntørrhet (mangel på spytt) er noe de fleste opplever fra tid til annen. Det kan f.eks. være tilfelle i stressende situasjoner. Ofte er det en forbigående plage, men i et stort antall av befolkningen blir det en tilbakevendende lidelse, faktisk for opptil 20 % av den voksne befolkningen.

Symptomene kan gi problemer med å snakke og svelge, økt behov for å drikke vann, nedsatt smak, dårlig ånde og tannkjøttproblemer og soppinfeksjoner.

Xerostom har bevisst valgt å satse på et bredt produktspekter, slik at brukerne kan bytte mellom de ulike alternativene, inkludert tannkrem og munnvann. Siden munntørrhet kan vise seg hele døgnet, kan det også gi stor trygghet å vite at det er stor valgfrihet.