Curaprox tannbørster

Curaprox tannbørster er elsket av millioner over hele verden! Tannbørstene fra Curaprox er ikke som alle de andre; de er utviklet med sveitsisk presisjon og innovasjon. En Curaprox tannbørste er utstyrt med de patenterte CUREN®-fibrene, som utgjør en verden av forskjell. CUREN®-fibrene er i motsetning til de tradisjonelle nylonbørstene hårfine, myke og skånsomme, noe som betyr at en Curaprox tannbørste er helt fenomenal for alle med sart og følsomt tannkjøtt. Hvis du ennå ikke har tatt steget kan vi absolutt anbefale deg å prøve en fjærmyk tannbørste fra Curaprox . Se også våre mange andre fantastiske dental fra Curaprox .


Curaprox er en respektert og populær produktserie for stell og rengjøring av tenner, som brukes av både private og profesjonelle brukere. Merket er kjent i mer enn 20 land, og den sveitsiske produsenten produserer kontinuerlig nye produkter som du kan glede deg over på daglig basis.

I tillegg til de klassiske produktene som tannbørster og tannkrem, finner du også spesialtilbehør for de med tannregulering eller de som bruker proteser.

Det er mange varianter innenfor hver kategori som du kan utforske for å finne tilbehøret som passer dine tenner og dine behov.