GUM Interspace børster

GUM interdentalbørster er designet for å gjøre det enkelt og uanstrengt å fjerne matrester og bakterier mellom tennene. Børstene er laget som praktiske, små tannpirkere som har myke gummitopper. Gummituppene er fleksible og bøyelige, slik at du kan rengjøre optimalt mellom alle tenner.

Det spesielle med GUM gap-børstene er at de finnes i forskjellige varianter, størrelser og tykkelser. Ulike børster er nødvendig avhengig av hvor mye eller hvor lite plass det er mellom tennene dine.

Du kan enkelt ta med deg rombørstene i toalettmappe når du skal på ferie eller helgeopphold.


Den innovative GUM Trav-Ler interdentalbørsten fra Sunstar ble laget for å fjerne mer plakk og tilby maksimal komfort og effektivitet ved hver bruk.

Resultatene er basert på klinisk bevist teknologi og viser at klorheksidinbelagte interdentale børster reduserer risikoen for bakteriell infeksjon betydelig i opptil 2 uker.

Påvist effektivitet: fjerner opptil 25 % mer plakk takket være den innovative designen med en trekantet børste (sammenlignet med konvensjonelle syntetiske tannbørster).

Den antibakterielle beskyttelsen som børsten gir bidrar til å unngå infeksjoner mellom bruk.

For å redusere risikoen for skade og forhindre skade på tannemaljen, er tanntråden belagt og enden av håndtaket er rund for å sikre tannkjøttbeskyttelse.

Den nye, moderne og ergonomiske designen gir maksimal komfort og kontroll takket være det større, fleksible og sklisikre håndtaket.

Den fleksible (45°-90°) halsen når lett bak tennene.

Forbedret munnhygiene med en hette som beskytter børsten på den ene siden og kan brukes til å forlenge håndtaket på den andre