Tannblekingsstrimler

Tannblekingsstrimler er en enkel metode for å oppnå hvitere tenner. Strips for bleking av tenner kan enkelt brukes hjemme, noe som er både billigere og mindre plagsomt enn en tur til tannlegestolen. Teknologien bak tannblekingsstrimler varierer fra selskap til selskap.


Tannblekingsstrimler for hjemme

Hos MundFrisk har vi et bredt utvalg av produkter for tannbleking hjemme , inkludert flere typer tannblekingsstrips fra forskjellige merker. Kjøp strips fra blant annet:

  • Beconfident
  • Beverly Hills Formula
  • My White Secret
  • Ekuff Pure Shine
  • Pro White
  • Keeth
  • BlanX
  • etc

Tannblekingsstripene er tilgjengelige med eller uten aktivt kull. Velg også mellom flere forskjellige smaker.

Tannblekingsstrimler gjør det raskt og enkelt å bleke tenner

Tannblekingsstrips gir vakre hvite tenner på en enkel og skånsom måte. Du legger bare strimlene på over- og undermunnen og lar dem ligge en stund. Gjenta prosedyren og opplev hvordan tennene dine blir hvitere og hvitere for hver gang. Det er imidlertid viktig å merke seg at du må følge instruksjonene på baksiden av de ulike pakkene. Instruksjonene kan variere fra merke til merke.

Tannblekingsstrimler for hjemme

Tidligere måtte man til tannlegen hvis man ville ha hvitere tenner. Det var ofte både dyrt og tidkrevende, men etter hvert har det kommet mange produkter på markedet slik at du selv kan komme i gang med effektiv og skånsom tannbleking. Tannblekingsstrimler til hjemmebruk er ikke like kraftige som de som brukes hos tannlegen, så behandlingen må gjentas flere ganger før man ser resultater. Det spiller ingen rolle når behandlingen bare foregår hjemme, og du kan for eksempel gjøre det til en fast del av kveldsrutinen eller du kan se på TV samtidig.

Tannblekingsstrimler med eller uten peroksider

Vi selger forskjellige typer tannblekingsstrips, de fleste uten peroksider (blekemiddel) Vi selger noen med peroksider, men det er i svært lav konsentrasjon, som er skånsomt for tenner og tannkjøtt.

Når du har bleket tennene med tannblekingsstrips, kan du i etterkant opprettholde resultatet ved å bruke for eksempel tannblekingstannkrem eller en tannblekingspenn.

Har du spørsmål om våre tannblekingsstrips eller de andre tannblekingsproduktene, er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon, epost eller chat.