Tannkrem for barn fra Curaprox

Barn trenger spesiallaget tannkrem som er utviklet for deres tenner og deres behov når det gjelder bruk og smak. Du kan velge mellom ulike versjoner av fluortannkrem for barn fra Curaprox , som alle er laget med forskjellige smaker. Det finnes en variant med klassisk smak av mynte, og det finnes de populære versjonene som er laget med naturlig aroma og smak av frukt eller bær. Felles for alle tannkremer fra Curaprox er at de er produsert for å beskytte barns sårbare og sensitive emalje.

Tannkremene finnes både med og uten fluor, og de leveres i praktisk emballasje som større barn kan bruke selv.


Finn alle dine tannpleieprodukter hos Curaprox
Curaprox er en av de kjente produsentene innen tannpleie, og det er ikke bare tannkrem du finner i sortimentet. Du kan også velge både manuelle tannbørster og elektriske tannbørster, på samme måte som hele familien kan ha mye glede av de forskjellige mellomromsbørstene.

Curaprox har sveitsiske røtter, og morselskapet Curaden har vært aktivt siden 1972. Du kan derfor forvente stor kompetanse og profesjonalitet når du går all-in på det velassorterte sortimentet fra Curaprox . Produktene er utviklet i samarbeid med andre spesialister på feltet, men fokuserer ikke bare på det effektive aspektet. Det skal også være både morsomt og enkelt å pusse tennene med Curaprox ! Du kan passende introdusere merket for de yngste i familien ved å kjøpe den barnevennlige tannkremen.