Elsa's Organic Skinfoods

Elsa's Organics Skinfoods naturlige produkter med respekt for kroppen

Engelske Elsa's Organics Skinfoods er drevet av familiekjærlighet og en tro på at kroppen skal få fylle sine funksjoner ved hjelp av naturlige produkter. Hvorfor velge å motvirke det med all slags skadelig kjemi?

Produktutvalget spenner i dag over bl.a. deodoranter, antiperspiranter og ulike munnpleieprodukter.  Lagets kunnskap om hva som virkelig fungerer er tilegnet over 33 år og 3 generasjoner først gjennom vanlige husholdningsråd og dermed i grundige markedsundersøkelser.


Navnet Skinfoods refererer til ideen om at huden din nærmest skal «spise» de respektive pleieproduktene. Akkurat som med kostholdet ditt, er det viktig å vite hva du putter i kroppen.

Hos Munnfrisk.no selger vi flere forskjellige Elsa's Organics Skinfoods-produkter. Dette inkluderer tannkrem og munnvann av typen oil pulling, som er kjent fra ayurvedisk tradisjon. Oil pulling handler om å skylle munnen med olje i lengre intervaller enn med munnvann. Hensikten er å avgifte munnhulen og frigjøre den fra ulike betennelsestilstander, slik at du kan holde både munnen og resten av kroppen frisk.

Munnvannsoljen fra Elsas Organics Skinfoods er bl.a. bygget rundt det naturlige søtstoffet xylitol samt olje samt stilker og blomster fra Manuka-treet, som er i slekt med det mer kjente tea tree .