Today Dent tanntråd og tannpirkere

Mange menn og kvinner unngår bruk av tanntråd fordi de har hatt dårlige erfaringer med rengjøring mellom tennene. Du kan med fordel bruke en tanntråd som versjonene fra Today Dent , som er laget med et sunt voksbelegg, slik at du unngår knust tanntråd når du skal pusse tennene.

Den store fordelen med tanntråd fra Today Dent er at du kan rive av lengden på tanntråden du trenger for optimal rengjøring av alle mellomrom.

Today Dent tanntråd laget for deg som setter pris på å kunne rense tennene dine effektivt og skånsomt. Du kan ta med deg tanntråd eller tannpirker på farten, eller tilbehøret kan ha sin faste plass hjemme på badet.


Hva bør jeg bruke tanntråd eller tannpirkere?

Det finnes ikke noe riktig svar. Begge produktene er utmerkede kosttilskudd for å pusse tennene, så det handler egentlig om hva du føler deg best med. De har begge samme funksjon å rense mellomrommene mellom tennene.

Et sted hvor tannbørsten har vanskeligheter med å komme inn. Det er derfor også en viktig prosess i daglig tannpleie, hvis du f.eks. vil unngå tannkjøttproblemer. Noen vil mene at det kan være litt mer trøbbel å vri tanntråden inn i mellomrommene, men på den annen side kan du også være litt lei av tretannpirkere som går i stykker fordi det rett og slett er for mye plass mellom de forskjellige mellomrommene. Her kan det være mer fleksibelt å velge andre løsninger.

Optimalt sett bør du ha tannpirkerne eller tanntråden på daglig basis, så du bør bruke dem minst én gang, gjerne to ganger. Her anbefaler vi Today Dent tanntråd og tannpirkere. Det kan også være lurt å ha muligheten til å ha en pakke i vesken slik at du kan rense tennene etter en god lunsj. Salatrester mellom tennene har bare aldri vært en hit...