Coco Clean Munnvann

Munnvann med kokosolje fra Coco Clean - ideell for oljetrekking!

Er du allerede gal etter konseptet oljetrekking, også kjent som oljespyling eller oljetrekking? Eller har du nettopp hørt om det og vurderer å prøve det? Da kan første steg være å kjøpe en Coco Clean munnvann her på Munnfrisk.no , som er perfekt for oljetrekking takket være kokosoljeinnholdet.


Ideen bak oil pulling har blitt praktisert i århundrer innen naturlig helse og antas å ikke bare ha gunstige effekter for munnhygienen din, men også for ulike hormonelle ubalanser og hodepine og mer.

Konseptet er basert på å gurgle oljen for å avgifte munnen for ulike giftstoffer. Oljer som kokosnøttolje hjelper å trekke ut giftstoffene, for å si det sånn.

I motsetning til det tradisjonelle munnvannet, hvor du gurgler i et kortere intervall, må oljen typisk sveises rundt i munnen over en lengre periode etter at den er varmet opp.

Munnvannsproduktene fra Coco Clean fås med kaldpresset kokosolje, som blant annet inneholder laurinsyre. Syren er antibakteriell og bidrar også til å fjerne misfarging, derfor vil den også virke blekende. Produktene finnes også i forskjellige smaker som vannmelon.

Coco Clean -produktene kjennetegnes ved å være basert på 100 % naturlige ingredienser.