DenTek

DenTek leverer munnhygieneprodukter av høyeste kvalitet til en skarp pris. På denne siden finner du bl.a. DenTek mellomromsbørster i forskjellige størrelser, flere varianter av tanntrådsbraketter, tungeskrapere og tannpirkere. Prøv også en bittskinne fra DenTek - eller se vårt utvalg av andre bittskinne .


DenTek - alt innen tannpleie

Hos MundFrisk finner du et stort utvalg av DenTek tannpleie og munnhygiene. På denne siden finner du blant annet:

  • Gap børster
  • Tanntrådsbraketter
  • Tannpirkere
  • Biteskinne mot snorking
  • Tannpleiesett
  • Tannsett for midlertidig tannfylling
  • Tungeskraper

DenTek leverer et hav av forskjellige interdentalbørster og tanntrådbeslag, hvor du garantert finner et produkt som passer deg.

Mellomromsbørstene fra DenTek finnes i størrelsene 0,40 mm, 0,45 mm, 0,50 mm og 0,60 mm og i ulike varianter og farger, som avhenger av tykkelsen.

Når du skal velge tanntrådsbraketter har du rikelig mulighet til å finne de rette når du kjøper dem fra DenTek. Tanntrådshengerne finnes i forskjellige former, så det er mulig å nå selv de trangeste stedene og håndtakene sørger for et godt grep, hvor du har full kontroll. Tilgjengelig med eller uten myntesmak og fluorbelegg.

Derfor bør du velge DenTek

Det er mange fordeler ved å velge DenTek tannpleie- og munnhygieneprodukter:

Stort utvalg
Du finner et bredt utvalg av DenTek-produkter som appellerer til alle, uavhengig av preferanser eller utfordringer.

Økonomisk valg

Hos MundFrisk finner du DenTek-produkter til konkurransedyktige priser.

Høy kvalitet

Til tross for de skarpe prisene er DenTek et kvalitetsstempel når det kommer til tannpleieprodukter.

Passer for deg og din hverdag

Det er enkelt å bruke DenTek-produkter! Tanntråden er ekstra sterk og knekker ikke, spaltebørstene egner seg til flere typer mellomrom, ergonomien er på topp og alle produktene er enkle å bruke.

DenTek er et internasjonalt tannpleieselskap hvis ultimate oppgave er å sikre at kundenes tenner er rene og godt vedlikeholdt. DenTek vet at rene tenner er grunnlaget for god tannhygiene. Derfor har selskapet spesialisert seg på blant annet tannpirkere og tanntråd samt mellomromsbørster. Her på MundFrisk tilbyr vi for eksempel noen av DenTeks utmerkede plasttannpirkere. Alle produktene fra dette selskapet er preget av høy kvalitet, som samtidig går hånd i hånd med lave priser. Det betyr at DenTek gjør det mulig for alle å ha rene og sunne tenner uavhengig av økonomisk utgangspunkt.

Prøv også DenTek Eco eller Green -serien

Gjør noe bra for miljøet og tennene dine! Hos MundFrisk finner du DenTeks mest miljøvennlige produkter noensinne prøv for eksempel både mellomromsbørster og tanntråd.

DenTek Green er en serie rombørster/interdentalbørster som er laget av klimavennlig og bærekraftig bjørkeved og som også kan gjenbrukes. De tynne bustene fjerner effektivt plakk og holder tennene rene.

DenTek Eco tanntrådsbraketter sørger for miljøvennlig tannrengjøring. De plantebaserte tanntrådsbrakettene er laget av bærekraftige råvarer og pakket i miljøvennlig emballasje. Selve tanntråden er vegansk, har en frisk smak av mynte og forebygger effektivt plakk og tannkjøttproblemer.