* Varmeplaster

En varmepute kan være din redning når du opplever ømhet i skulderpartiet eller muskelsmerter. I motsetning til vanlige plaster bidrar et varmeplaster til å stimulere tilheling av skader og overanstrengelse av ledd, sener og muskler. Finn din varmeplaster i flere størrelser for å passe til det berørte området.


Varme flekker er naturlig smertelindring

Stivhet i nakken, ømhet i skulderpartiet eller spenninger i lårmuskelen. Overanstrengelse av muskler og ledd kan gjøre mer vondt enn hudskrap og rifter. Et varmeplaster er laget for å stimulere tilheling av skader og overanstrengelse av ledd, sener og muskler.
Du kan velge mellom mange forskjellige versjoner og størrelser av varmeplaster som passer til ethvert punkt på kroppen.

Liker du utendørsaktiviteter, ofte løper i kjølig vær, eller hvis du ofte plages av sårhet som følge av gjentatte bevegelser, er en varmeplaster det perfekte hjelpemiddel for deg.
Du finner et varmeplaster med varmeeffekter i alle størrelser, slik at både små og store muskelgrupper kan lindre smerte.

Når kan du bruke varmeplaster?

Du kan bruke en varmepute når du trenger smertelindring. Dette kan for eksempel være i forbindelse med:

  • Stivhet i nakken
  • Såre muskler
  • Overbelastede ledd
  • Menstruasjonssmerter
  • Når du har slått deg selv
  • Idrettsskader
  • Bøyde muskler
  • Aktive dager i kaldt vær
  • Mange repeterende bevegelser

Slik fungerer en varmeplaster

Når du bruker et varmeplaster, gir det en beroligende varme som hjelper til med å lindre både muskel- og leddsmerter. Varmen genereres av en kjemisk reaksjon mellom jernpulver og oksygen, som deretter er aktiv og beroligende i opptil 8 timer.
Uansett størrelse er et varmeplaster trygt å bruke på huden og jernpulveret vil ikke frigjøre aktive ingredienser direkte til huden, da det kun finnes inne i selve varmeplasteret.

Varmen fra et varmeplaster bidrar til å lindre muskel- og leddsmerter på en naturlig måte, helt uten medisiner. Varme bidrar til å løsne spenninger og lar kroppen restituere seg, slik at den kan reparere seg selv igjen etter en eventuell skade eller overbelastning. Såre og anspente muskler løsnes, da et varmeplaster bidrar til å øke blodsirkulasjonen i området der plasteret er aktivt. I tillegg er varmen med på å øke oksygentransporten i musklene og stimulerer nervene, slik at smertene blir uklare og uklare.

En varmeplaster er laget av mykt og hudvennlig materiale som er lett å påføre direkte på det utsatte området. Varmeplastrene er både dermatologisk og klinisk testet og hypoallergene og kan derfor enkelt brukes på sart eller sensitiv hud.

Når et varmeplaster har vært brukt i de 8 aktive timene, kan plasteret enkelt fjernes uten å måtte rykke eller trekke hardt i huden.

Varme plaster er kun til engangsbruk og kan kastes som vanlig husholdningsavfall.

Et varmeplaster må først tas ut av emballasjen i forbindelse med bruk, ellers kan det miste sin gunstige effekt.