Nordics

Nordics Oral Care står bak en spennende og innovativ serie med munnhygieneprodukter , produsert med miljøvennlighet og bærekraft i fokus. Nordics produkter er sertifisert veganske, GMO-frie og grusomhetsfrie. Finn ditt favorittprodukt Nordics her.


Nordics Oral Care lager samvittighetsfulle munnhygieneprodukter

Filosofien hos Nordics Oral Care er å produsere produkter med hensyn til mennesker, dyr og miljø. Derfor er ingen av produktene deres testet på dyr, ingrediensene er veganske, produktene inneholder ikke parabener eller GMO-baserte ingredienser. Når du velger et produkt fra Nordics , velger du det gode alternativet og er dermed med på å skyve agendaen i dentalindustrien i en mer pliktoppfyllende og bærekraftig retning.

Tradisjonelt har tannpleie vært knyttet til bl.a. plast og nylon, og forbrukerne etterspør i økende grad miljøvennlige alternativer. Du har sikkert tenkt på det selv når du kaster plasttannbørsten eller nylontanntråden din i søpla, at det ville vært fint med flere løsninger som ikke belaster miljøet. Nordics er det riktige valget for deg som er ute etter miljøvennlige, bærekraftige og til og med veganske alternativer til tannpleie. Nordics tilbyr f.eks. tannbørster i deilig design, laget av en bærekraftig hurtigvoksende bambus, og med gjenbrukbare nylonbust i flere farger.

Nordics tannkrem, mellomromsbørster, tannbørster og munnvann

Nordics produserer munnhygieneprodukter for alle behov, inkludert naturlig og organisk tannkrem for både barn og voksne, biologisk nedbrytbare mellomromsbørster og BPA-frie bambustannbørster , tanntråd laget av enten plantebaserte PLA-fibre eller maisstivelse, samt naturlig munnvann. Er du ute etter munnvann og tannkrem, har Nordics 100 % naturlige løsninger uten sukker, parabener, konserveringsmidler eller SLS. Du kan derfor trygt bruke produktene fra Nordics Oral Care , uten å måtte bekymre deg for hormonforstyrrende kjemikalier.

Nordics tannkrem for barn og voksne

Nordics sitt utvalg av tannkrem for voksne finnes i flere naturlige varianter både med og uten fluor, samt med aktivt kull og antioksidanter, med smak av bl.a. granateple, mynte, sitron, kokos etc. For barna har Nordics utviklet to forskjellige naturlige og veganske tannkremer med smak av appelsin/klementin og gum .

Sist men ikke minst bruker Nordics Oral Care utelukkende emballasje fra resirkulerte materialer. Det er derfor ikke mye å glede seg til Nordics gir deg rene tenner med god samvittighet!