Yotuel Munnvann

Et munnvann kan hjelpe deg med å oppnå drømmen om et hvitere smil. Mens tannkremen din med blekende effekt kan bryte ned de gulaktige avleiringene over tid, kan et munnvann skape et forsvar mot effekten av bær, kaffe, te og rødvin.

Ønsker du den beste prosessen for å få hvitere tenner, anbefales det at du bruker flere produkter med blekeingredienser fra samme produsent. Du kan med fordel bruke din Yotuel munnvann i kombinasjon med tannkrem eller tyggegummi.

For å oppnå best effekt, skyll munnen med Yotuel munnvann etter å ha pusset tennene morgen og kveld.


Derfor bør du velge Yotuel Multi- Action munnvann

Hvis du velger et munnvann som Yotuel Multi- Action , kan produktet både bidra til å bekjempe bakteriell plakk og beskytte tannemaljen og tannkjøttet. Det har dermed en rekke gunstige effekter for deg, som ønsker å ta best mulig vare på tennene dine.

Som nevnt må du bruke munnvannet i kombinasjon med tannpuss så du kan ikke bruke den som erstatning for tannpuss, kun som et tilleggssupplement sammen med viktige verktøy som mellomromsbørster og tanntråd.

Yotuel er tilknyttet Biocosmetics Laboratories, som i løpet av de siste tiårene har oppnådd mer enn 130 verdenspatenter innen tannpleiekategorien. Yotuel har gått inn på markedet med filosofien om at deres produkter skal bidra til ekstra livskvalitet for den enkelte. Rene, hvite tenner og frisk pust er noe av det som virkelig kan øke selvtilliten.