Gravlys

Når det er vinter og du ønsker å dekorere kirkegården vakkert og stemningsfullt, må du bruke gravlys. Voksen i disse lysene er sterkere enn i vanlige telys, og de egner seg derfor til å stå ute i både fuktighet, kulde og mild vind.

Det er forskjellige gravlys å velge mellom. Det kan hende du ønsker å bruke de fargede lysene i julen, som er med på å skape en koselig stemning på kirkegården. Eller du kan gå for de praktiske og funksjonelle gravlysene med metalllokk, som sørger for at lyset ikke brenner ut når det blåser.

Gravlys er billige og meningsfulle dekorasjoner som passer perfekt til det danske været.


Gravlys er med på å skape god stemning på kirkegården, og de kan brukes som en kjærlig hilsen når du er på besøk hos en viktig person. Gravlys er laget for å tåle det til tider sterke danske været. Lyset er sterkere og mer robust, slik at du kan tenne lys og vite at det vil være en koselig atmosfære i mange timer etter besøket ditt.

Du kan bruke gravlys ved familiegraver og ved urnegraver. Lysene er ofte utformet som en topp med gullfarget metalllokk som hindrer regn fra å drepe brannen i veken.

Gravlys er billig, men betydelig dekorasjon, som spesielt kommer til sin rett i høst- og vinterperioden.