Omega barberingsartikler

Sett sammen det komplette barbersettet fra Omega

Kvalitet lønner seg. Dette gjelder spesielt når det gjelder barberingsutstyr. Er du til den klassiske kombinasjonen av barbersåpe og barberkost, har du havnet i riktig kategori.

Omega Italia er spesielt kjent for sine våtbarberingsprodukter som barberkoster. Det er de spesielle bustene som har vært omdreiningspunktet for produksjonen helt siden oppstarten i 1931. Derfor har Omega ved siden av barberkostene også produsert flere malerkoster og siden også malerruller.


Når du handler dine Omega produkter, kan du forvente klassisk italiensk håndverk, hvor hver minste detalj er omhyggelig.

Hos Munnfrisk.no selger vi et velassortert utvalg av barberutstyr. Unn deg et barbersett med barberkost, stativ og matchende skål. Eller hva med en barberkost laget av 100 % villsvinhår som sikrer at du får mest mulig ut av barbersåpen? Du kan også følge opp med en Omega aftershave balm, slik at du beskytter huden best mulig når du er ferdig.

Beskrivelse fra Omega Italia:

"Vårt firma ble grunnlagt i 1931, da den tidligere eiendommen, som hadde startet før andre verdenskrig, ble overtatt. Den gang var hovedvirksomheten produksjon av bust, men den ble gradvis erstattet av produksjon av barbering og barbering. malerpensler.På 80-tallet ble produksjonen av malerruller introdusert og ble en viktig del av OMEGA -serien.

Gjennom årene har aktiviteten alltid holdt seg under familieledelse, og nådd en viktig posisjon i markedet for PROFESJONELLE malerpensler og våtbarberingsprodukter, og blitt ledende på feltet.

I 1964 flyttet fabrikken fra den opprinnelige lille bygningen til den nåværende tomten, oppgradert flere ganger gjennom årene til dagens nesten 5000 m². Familien vår har fortsatt å utvide og forbedre selskapet med samme flid, lidenskap og besluttsomhet, og alltid involvert de nye generasjonene (4 så langt) i dette prosjektet som ble født for lenge siden. Den nåværende lederen av selskapet begynte å bidra til farens virksomhet da han var bare tretten. Nå, nittifem år gammel, er han fortsatt involvert og støttet av sine nevøer og andre medlemmer av familien, så vel som av mange andre kvalifiserte samarbeidspartnere.

Vår produksjon, identifisert av OMEGA -merket, markerer et komplett utvalg av profesjonelle malerkoster og ruller av høy kvalitet og et bredt utvalg av barberkoster og barbersett både i bust, grevling eller syntetiske fibre.

OMEGAs høykvalitetsproduksjon skyldes lang erfaring med produksjon og nøye utvalg av råvarer.
Merket er utbredt ikke bare i Italia, men over hele verden, selv i de landene hvor det er en veletablert og kvalifisert innenlandsk produksjon.

Vær på vakt mot forfalskede varer."