Curaprox elektriske tannbørster

Ønsker du en enkel, effektiv og grundig rengjøring av tennene morgen og kveld bør du vurdere å bruke en Curaprox elektrisk tannbørste. Det finnes flere elektriske tannbørster fra det respekterte merket å velge mellom, og du kan kjøpe ekstra tilbehør slik at du kan ha glede av din profesjonelle elektriske tannbørste i mange år fremover.


Curaprox elektriske tannbørster for hele familien

Når du kjøper et komplett sett fra Curaprox får du alt utstyr og tilbehør du trenger for å rense tennene dine optimalt. Ekstra børstehoder, ledning og stativ for lading er inkludert. Skulle du miste laderen eller annet tilbehør, kan du kjøpe løst utstyr etter behov.

Hvorfor bytte til en elektrisk tannbørste?
Kanskje du har vurdert, men ennå ikke tatt spranget fra bruksanvisningen til den elektriske tannbørsten.

Det vil være både fordeler og ulemper med å investere i en elektrisk tannbørste, men det er en rekke gode grunner til at de er en hit i disse årene. Stikkordet er grundighet. Du kan pusse like grundig med den manuelle tannbørsten, men det vil som regel alltid være noen steder du savner og noen ganger kan du også pusse for hardt for det som er bra for tannkjøttet. Elektriske tannbørster fra for eksempel Curaprox hjelper deg å komme deg grundig rundt, og de veileder deg også slik at du oppnår optimal pussetid.

Du kjenner sikkert scenariet med å pusse tennene litt fort om morgenen og kvelden fordi det er så mange andre ting som er morsommere. Det er imidlertid viktig å komme seg grundig rundt på anbefalt tid, slik at man kan bekjempe både plakk og bakterieavleiringer.

Den elektriske tannbørsten vibrerer selvfølgelig ganske mye når den ligger i hånden men du får fantastisk hjelp til å flytte tannbørsten riktig over de enkelte tannflatene.