Produkter for barbering fra Fair Squared

Fair Squared hindre mer plast enn fisk som svømmer i verdenshavene

Fair Squared er et tysk selskap som har dedikert seg til å overholde «Sustainable Development Goals» (SDGs), som ble satt i USA tilbake i 2015. Det handler i bunn og grunn om å avskaffe urettferdige forhold som fattigdom og sult, samt skape likestilling mellom kjønnene og beskytte miljøet i alle dets fasetter. Stikkordene er rettferdige rettigheter for både mennesker, miljø og natur.


Målet for selskapet er å innlemme Fair Trade-konseptet i alle deler av produksjonsprosessen. Dette sikrer at du som forbruker vet at de enkelte leverandørene av materialer tilbys rettferdige betingelser, på samme måte som de respektive materialene og ingrediensene er hentet fra en Fair Trade-sertifisert kilde.

Så hva betyr dette i praksis?

Produktene er primært basert på naturlige ingredienser uten noen genmodifiserte stoffer. I tillegg kan du stole på at ingredienser som palmeolje, syntetiske dufter og kunstige konserveringsmidler ikke er inkludert, og ingen plast er inkludert i produksjonen.

Slik situasjonen er nå, risikerer vi at det innen 2050 vil være mer plast i verdenshavene enn fisk. Dette er skremmende fremtidsutsikter når alt for lite plast for tiden resirkuleres over hele verden. Derfor er løsningen å omgå plast fullstendig på alle måter.

Hos Munnfrisk.no selger vi flere Fair Squared produkter som f.eks produkter for barbering. Så ta sjansen på å fylle opp baderomsskapet med nye barberblader, barberolje og den resirkulerte EcoRazor barberhøvelen. Med produktene får du ikke bare en gave til din daglige barbering, men beskytter også miljøet som helhet.