Prontolind

Prontolind - med munnvann og spray for piercinger.

Har du fått leppe- eller tungepiercingen du alltid har drømt om? Perfekt! Det kan imidlertid ta opptil flere måneder før "såret" er helt grodd, og det krever derfor at du er ekstra oppmerksom på at såret ikke blir betent. Du kan forhindre dette ved å rense såret grundig med egnede produkter som gror, men som ikke virker etsende.


Tyske Prontolind tilhører Prontomed GmbH, som har vært på markedet siden 1998. Deres spesialområde er munnvann og spray som fremmer helbredelse etter at du har tatt en piercing i f.eks. tungen.

Produktene inneholder ikke skadelige produkter som klorheksidin, sukker og alkohol, derfor er de milde nok til at de også kan brukes som vanlig munnvann. Det er også karakteristisk for Prontolinds produktsortiment at de aldri er testet på dyr, akkurat som de er 100 % veganske. Alle produktene er produsert i Tyskland og har gjennomgått dermatologiske tester.

Som gruppe er Prontomed GmbH kjent for å produsere spesialiserte produkter for hygiene og infeksjonsbeskyttelse, både innen farmasøytisk og kosmetisk industri.

Så, hvis du ønsker å nå målet ditt med din nye piercing, kan vi i Munnfrisk.no anbefale Prontolinds munnvann og sprayer for munnpiercinger.