Joan Ørting

Joan Ørting er en kjent sexolog og parterapeut, og har mange års erfaring med å hjelpe par til å bli bedre kjent både psykisk og fysisk.
Med sin bakgrunn som sexolog har Joan Ørting selvsagt prøvd mange forskjellige intimprodukter, og har opparbeidet seg stor erfaring på det området. Med denne produktserien, som består av bl.a. av duft og smøreolje har Joan støttet seg på sin erfaring og laget produkter som både har riktig innhold og en helt fantastisk effekt.
Smøreoljen er f.eks. helt fri for parabener og duft, men er også langvarig og kondomsikker. Duftoljen, som også er 100 % naturlig, kan med fordel brukes til å sette scenen på soverommet.


Gå inn i Joan Ørtings univers og kjenn på ekstasen

Joan Ørting har jobbet som sexolog og parterapeut i en årrekke. Hun har hatt en parallell TV-karriere, som har bydd på flere opptredener i underholdningskategorien, men hele tiden med målet for øyet å gjøre det mindre tabu å snakke om sex og intime fantasier.

Joan Ørting har i dag etablert sitt eget foredragsselskap, men står også bak et produktspekter som inkluderer massasjeolje og smøreolje. Disse produktene kan med fordel kombineres og brukes på flere ulike måter for å skape både «hengivenhet, utforskning og ekstase», uansett om du lever det glade singellivet eller er i et forhold.

Smøreoljen fra Joan Ørting er basert på en naturlig formel og inneholder derfor verken fargestoffer, parabener eller parfyme. En av de store fordelene er at glidemidlet enkelt kan brukes sammen med kondom, noe som ikke alltid er tilfelle med lignende produkter.

Vær oppmerksom på at Joan Ørtings produkter selges gjennom et nøye utvalgt forhandlernettverk, hvor du blant annet finner produktene på Munnfrisk.no .