Beverly Hills Formula

Beverly Hills Formula har sine røtter fra det fasjonable og kjendis- elskede området Beverly Hills , USA .

Produksjonen ble flyttet til Irland i 1992 pga høy kvalitet på vannet , ressursene og ikke minst kompetente medarbeidere .

begynnelsen av 1990-tallet hadde flertallet av blekende tannkremer et høyt innhold av slipemidler som kunne øke følsomhet i munnen og lav skade på tannemaljen . Beverly Hills Formula så et gap i markedet og utviklet en løsning på dette problemet . Ved å kombinere ledende vitenskapelige fremskritt og de beste ingrediensene de skapte en tannkrem som gir høy flekkfjerning og blekende effekt uten å skade emaljen .


Stort utvalg av Beverly Hills Formula

Hos Munnfrisk.no har vi et stort utvalg kvalitetsprodukter fra Beverly Hills Formula . Alle tannblekings- og tannpleieproduktene fra Beverly Hills Formula er laget med effektive og aktive ingredienser som er ekstremt skånsomme mot munnen. Vi selger følgende produkter:

  • Beverly Hills munnvann
  • Beverly Hills tannblekingssett
  • Beverly Hills tannbørster
  • Beverly Hills tannkrem

Kvalitet og innovasjon fra Beverly Hills Formula

Beverly Hills Formula har gjort det mulig å trygt, effektivt og skånsomt få et vakkert Hollywood-smil ved hjelp av hjemmeprodukter. Du slipper derfor å betale mye penger for tannbleking hos tannlegen, noe som i mange tilfeller er hardt for tennene. Nå kan du i stedet enkelt og raskt få hvite tenner ved kontinuerlig å bruke de deilige produktene fra Beverly Hills Formula , som er spesielt utviklet for skånsom tannbleking hjemme.

Beverly Hills Formula produkter for ethvert behov

Er du på jakt etter effektive produkter som du kan bruke hjemme som gir et profesjonelt blekeresultat, så er Beverly Hills Formula løsningen. De har et stort utvalg av produkter som inneholder innovative og aktive ingredienser som kull og gullpartikler som er svært effektive for tannbleking. Vi selger både whitening , penner, tannkrem og munnvann fra Beverly Hills Formula , så det er noe for ethvert behov og enhver smak.

Hvis du har spørsmål om Beverly Hills-produkter, kan du gjerne kontakte oss.