TePe Gap Brushes

Det er veldig normalt at det samler seg matrester og bakterier mellom tennene, og det kan være vanskelig å få til det hele med tannbørsten alene. Hvis du ikke pusser mellom tennene regelmessig, kan du ende opp med dårlig tannkjøttbetennelse og hull.
Gap børster er sannsynligvis et av de mest effektive verktøyene for å bekjempe dette. Fordi interdentale børster har mange små buster som får tak i selv de minste matbitene mellom tennene, noe som gir deg sunne tenner og tannkjøtt.
TePe er et svensk kvalitetsmerke som tilbyr rombørster i mange forskjellige former og størrelser. Prøv f.eks. den gjennomtenkte TePe Angle mellomromsbørsten, som har et vinkelrett hode som når helt bak.
Gap-børster kommer i mange forskjellige størrelser for å passe folks individuelle behov. Vær oppmerksom på at de forskjellige størrelsene har hver sin farge. Dette gjelder både de vanlige børstene og TePe Angle-børstene.
Det betyr at når du har funnet en størrelse som passer perfekt til tennene dine, kan du bare huske fargen neste gang du bestiller.