Brush It On

Brush It On det bærekraftige alternativet fra "down under"

Brush It On er et australsk merke med røtter i Melbourne og Sydney. De kom inn på markedet tilbake i 2018 med en klar visjon: De ønsket å fremme bærekraft og hadde et ønske om å ta opp kampen mot det store forbruket av plast i blant annet personlig pleieprodukter.


Reisen mot et grønnere liv begynte for Brush It On i 2018, da kjerneproduktet var bambustannbørster. Siden tannbørstene ble godt mottatt av kundene, ga det teamet drivkraften til å utvide utvalget. Hos Munnfrisk.no kan du i dag f.eks. kjøp forskjellige typer tanntråd fra Brush It On . Alle produktene er selvsagt bærekraftige, da de er basert på naturlige materialvalg som ikke skader naturen.

Kjøper du tanntråden din med beholder, kan du gjenbruke den, på samme måte som du kan kjøpe tanntråden som påfyll.

Gründerne bak Brush It On er dedikert til naturvernprosjekter ved siden av arbeidet med Brush It On . Det har derfor også vært viktig for dem at deler av overskuddet fra selskapet investeres i flere naturvernprosjekter, slik at noe kan gis tilbake til naturen. Så for Brush It On er ideen om bærekraft langt fra et smart PR-triks, men snarere noe som er dypt integrert i deres DNA.