ValMed

Valmed er en av Danmarks ledende produsenter av helse- og velværeutstyr. Du finner blant annet reiseflasker, pilledoseringsbokser, ørepropper, termometre, tester og vaginaltabletter i det store produktutvalget.

Når du kjøper Valmeds produkter får du testet og sikkerhetsgodkjent utstyr og tilbehør, noe som kan ha stor betydning for både store og små i husstanden.

Alle varer selges til konkurransedyktige priser, slik at du trygt kan kjøpe utstyret du trenger til deg selv eller barna dine.

Valmed produserer kontinuerlig nye produkter og artikler som bidrar til å utvide dine valgmuligheter.


Valmed er et dansk selskap som ble grunnlagt i 2005. Siden den gang har sortimentet blitt kraftig utvidet, og helseproduktene selges nå i store deler av Skandinavia. Noen av de ledende og mest populære produktene fra Valmed er termometre, tester, reiseflasker og klorheksidin for rengjøring av sår eller for desinfisering av munnen.

Det er lagt vekt på kvalitet i utviklingen av de mange helseproduktene, som alle selges til skarpe priser. Valmed jobber hver dag for å forbedre produktene sine og gjøre dem mer brukervennlige. Utvalget er dynamisk, da det kontinuerlig lanseres nye produkter som kan ha stor innvirkning på din og din families hverdag.