Tannblekingspulver

Få hvitere tenner med tannblekingspulver som skånsomt, men effektivt polerer misfarginger og fjerner flekker fra tennene. Vi selger flere forskjellige slag, som finnes med forskjellige smaker, samt med eller uten aktivt kull.


Tannblekingspulver som er effektivt og skånsomt

De mange hverdagsvanene som røyking, kaffe, te og brus setter merkbare spor på tennene ved å misfarge dem. Mange er lei seg, men med tannblekingspulver er det mulig å gjenopprette noe av tennene sin opprinnelige hvithet og gode utseende på en enkel og rask måte hjemme. Hos MundFrisk selger vi tannblekingspulver fra ulike kjente merker som:

  • OnlySmile
  • Keeth
  • Pro White
  • My White Secret
  • Sonnengrün
  • Cmile
  • etc

Tannblekingspulver med og uten kull

En stor hit innen tannblekingspulver er det organiske trekullet utvunnet fra kokosnøtter. Dette aktive kullet gir en 100 % naturlig og synlig bleking av tennene. I vårt sortiment finner du flere versjoner av tannblekingspulver med aktivt kull. Husk at produkter med aktivt kull må brukes kontinuerlig for å se effekt.

Hvorfor velge tannblekingspulver?

Tannblekingspulver er et fint alternativ til andre former for tannbleking. Pulveret har en mild slipende effekt samtidig som de aktive ingrediensene penetrerer og letter tennene skånsomt men effektivt. Men er du ikke så opptatt av pudderteksturen kan du ta en titt på alle våre andre produkter for tannbleking hjemme her.

Spar mye penger med tannblekingspulver

Vil du også ha et vakkert og hvitt Hollywood-smil, men du har verken penger, tid eller lyst til å sitte i tannlegestolen? Så spar mye penger ved å forsiktig bleke tennene hjemme med tannblekingspulver. Alt du trenger å gjøre er å dyppe en våt tannbørste i pulveret, og deretter pusse tennene. Hvis du gjør det kontinuerlig, bør du se resultater etter 1-2 uker. Husk å lese instruksjonene på de enkelte produktene, da fremgangsmåten kan variere litt fra produkt til produkt.

Har du spørsmål om tannblekingspulveret vårt eller de andre produktene våre, er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon, epost eller chat.