Brush It On rombørster

Brush It On mellomromsbørster i bambus fra "down under"

De virker kanskje ikke så mye ved første øyekast, men valget ditt av mellomromsbørster kan utgjøre en stor forskjell. Det er et av stedene hvor det er både enkelt og raskt å ta et aktivt valg om ikke å støtte bruk av plast.

Australian Brush It On jobber daglig for å bekjempe plastforurensning i hverdagsprodukter. Dette gjøres ved å tilby helt gode erstatninger i bambus. Forretningsreisen startet med bambustannbørster, men omfatter nå også bl.a. mellomromsbørster med bambushåndtak.


Her brukes MOSO bambus, som er komposterbar etter bruk. Du kan imidlertid enkelt gjenbruke gap-børstene flere ganger, så vent med å kaste dem til de er utslitte.

Interdentalbørster hjelper deg å oppnå en effektiv rengjøring mellom tennene. Tannbørsten din kan umulig nå inn i alle små sprekker, og derfor må du supplere med tanntråd eller mellomromsbørster og gjerne begge deler.

Brush It On prøver med største alvor å gi planeten en hjelpende hånd. De donerer deler av overskuddet til naturprosjekter som bidrar til å beskytte verdens hav, skoger og dyreliv. Så er du villig til å gi noe tilbake til Moder Jord?