Gillette Labs

GilletteLabs barberhøvel med innovativ peelingteknologi

GilletteLabs er en av de nyere seriene fra merket Gillette , og her på Munnfrisk.no finner du et fint utvalg fra serien som har flere innovative elementer.


En av egenskapene til GilletteLabs er blant annet at det er verdens fÞrste barberhÞvel med integrert renseelement – ​​Exfoliating Bar. Eksfolieringsteknologien holder ganske enkelt bladet fritt for smuss, sÃ¥ det holder kvaliteten under barberingen. Samtidig er serien kjent for sine 5 sylskarpe barberblader og en 2D FlexDisc-teknologi som meget presist fÞlger ansiktets konturer.
Alle elementer er med på å sikre både lett og tett barbering.

I tillegg kan du også få din GilletteLabs barberhÞvel med en smart magnetholder, slik at du får en fin oppbevaringslÞsning som alltid holder barberhÞvelen din ren.

GilletteLabs er kort og godt nok et eksempel på hvordan Gillette i mer enn 100 år har vÊrt med på å innovere barberutstyr for både menn og kvinner. Selv om mange av seriene fra giganten har vÊrt på markedet i en årrekke, er de fortsatt klassikere.

Hos Munnfrisk.no kan du finne dine GilletteLabs barberhÞvler og barberblader til gode priser, så ta sjansen på å gjÞre et godt funn allerede i dag.