Gillette

Når det kommer til barbertilbehør for menn og kvinner, er det umulig å unngå merket Gillette . Det er svaret på topp kvalitet og innovasjon. Hos MundFrisk finner du alt fra Gillette barberblader, engangsskraper og Gillette gel. Finn nye barberutstyr her!


Gillette mer enn 100 års erfaring i bagasjen

Gillette har vært i bransjen siden 1901, da moten begynte å foretrekke det glattbarberte utseendet og det krevde derfor en noe hyppigere barbering, men ofte med mange skarpe verktøy, noe som kunne være ganske farlig.

På bakgrunn av King C. Gillettes innovative tenkning ble utviklingen av barberhøvler satt i gang et mye tryggere alternativ.

I dag er Gillette et av de ledende merkene innen barbering, og de har utvidet produktutvalget med flere ulike modeller av barberhøvler, samt Gillette barberblader og Gillette gel for både menn og kvinner.

Vi selger også barberhøvler fra merket Wilkinson Sword .

Et hav av modeller fra Gillette

Gillette barberblader finnes i mange forskjellige modeller, tilpasset individuelle behov, som:

  • Gillette Venus
    Gillette Venus er perfekt for de med sensitiv hud. Gillette Venus barberhøvel er utstyrt med en Skin Elixir smørelist, som gjør barberingen ekstra behagelig og skånsom.
  • Gillette Styler
    Gillette styleren er en barberhøvel og barbermaskin kombinert i én maskin. En Gillette Styler er spesialdesignet for deg som ønsker å skape personlige looks med barberingen din.
  • Gillette Mach 3
    Gillette Mach 3 er perfekt for de som ønsker en tett barbering.
  • Gillette engangshøvel
    En Gillette engangsskrape har lengre holdbarhet enn andre engangsskraper, da disse skrapene varer opptil ca. 5 barberinger, hvoretter effektiviteten blir mindre.

Gillette sier selv: «Vi slutter å lage razor når vi ikke kan fortsette å gjøre dem bedre», så hvis du ikke finner en modell tilpasset dine behov, kan det være at den produseres.

Hvilket barbertilbehør fra Gillette bør du velge?

Som du sikkert har funnet ut, finnes det mange forskjellige Gillette barberblader, barberhøvler og Gillette gel, så vi forstår hvis du har vanskeligheter med å finne hvilken barberhøvel som passer din hud og dens behov.

Vi fører et stort utvalg av kvalitetsmerker, så vi har gjort det enklere for deg å finne en barberhøvel fra Gillette som passer hudens behov.

Trenger du hjelp til å ta det riktige valget? Da er du hjertelig velkommen til å skrive til oss på e-post munnfrisk.no , eller du kan ringe oss på tlf +45 93 40 38 38. Vi er alltid klare til å hjelpe og gi deg råd om riktig kjøp.