Feel Natural Gap Brushes

Gap-børster fra Feel Natural fang det tannbørsten ikke klarer!

Feel Natural er et merke som ønsker å gi deg produkter uten unødvendige tilsetningsstoffer. Du vet derfor hva du får for pengene.

Et av Feel Natural produktene vi selger hos Munnfrisk.no er gap brushes. I utformingen ligner de veldig på klassiske tannpirkere, men med den viktige forskjellen at selve hodet har små buster og ikke bare en spiss. Den lar deg fange opp alle matrester som tannbørsten vanligvis ikke fanger.

Mellomromsbørster er et godt grunnlag for en mer grundig rengjøring og bidrar til å forhindre bakterieopphopning i mellomrommene. Opphopninger av bakterier kan både utløse dårlig ånde, betennelsestilstander og andre verre symptomer, som i verste fall kan gi sykdom i resten av kroppen.

Så er det ikke verdt å bruke noen ekstra kroner på mellomromsbørster? Og spesielt nå som du kan få dem fra et merke som bryr seg om å ta best mulig vare på deg?

Du finner dine mellomromsbørster fra Feel Natural i forskjellige størrelser her på Munnfrisk.no . Spør oss gjerne om råd dersom du er i tvil om hva du skal velge.