Tannpleieprodukter for periodontitt

Tannpleieprodukter for periodontitt

Her på Munnfrisk.no tilbyr vi deg både tannkrem og munnvann som beskyttelse mot periodontal sykdom. Når tannlegen din begynner å nevne ordet periodontitt, er det på høy tid å starte med en ekstra grundig rengjøring av tennene.

Problemet kommer ofte av at du ikke har renset tennene grundig nok, og derfor har det oppstått en opphopning av bakterier eller tannstein. Men det kan selvsagt også være andre faktorer som spiller inn, som dårlig immunforsvar, manglende spyttproduksjon og inntak av spesifikke medisinske preparater.


Periodontitt utvikler seg fra tannkjøttbetennelse og begynner å angripe både støttevevet og beinet til den aktuelle tannen. I verste fall kan tannen ende opp med å løsne helt.
Utviklingen skjer gradvis etter hvert som tannkjøttet blir rødere, akkurat som tannkjøttlommene blir dypere, og det kan komme små byller.

Forløpet er imidlertid langt fra det samme hos alle pasienter, og det kan derfor også være svært forskjellig hvor avansert betennelsen er. Det kan derfor også være behov for ulike behandlingsforløp i den enkelte situasjon.

Hos Munnfrisk.no kan vi imidlertid hjelpe deg med ulike typer tannkrem og munnvann som hjelper deg med å beskytte tennene dine best mulig. De kan brukes både som forebygging og som behandling i forbindelse med periodontal sykdom.

Så ta en titt på våre tannpleieprodukter for periodontal sykdom i dag, slik at du kan ta deg av problemet!